Найкращий спосіб перестати думати про щось – просто купити це!
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
UAH
  • EUR
  • USD
  • PLN

Спінінги ZEMEX ULTIMATE Professional

Саме спінінги Zemex Ultimate Professional, завдяки нашим знаменитим спортсменам-спінінгістам, які доклали максимум зусиль у доопрацюванні цих дивовижних бланків стало продовженням подавно всім чудово знаменитої лінійки Ultimate Tournament. З цього, отже, дизайнерський список розширили новітніми випробуваннями і довжиною.

Вудилища Zemex Ultimate Professional можуть похвалитися найбільш довжелезним foregrip за рахунок чого почалося значно зручніше підшукувати і змінювати хват вудлища під час закидання і кардинально покращилося вибудовування кисті під час довгих силових рибалок, коли застосовуються важкі та об'ємні наживки.

Не стало новизною, що як належить «вудлищам класу — ТОП» - Zemex Ultimate Professional просочили в собі всі новітні технології та розробки корпорації ЗЕМЕКС.

Бланки виконані з високомодульного карбону з використанням брендової технології YUMI і H.S.T. Завдяки цьому увінчалося досягти чудових параметрів чутливості, дзвінкості та чудових параметрів надійності, що підтверджується дворічною гарантією. Завжди, за будь-яких рибалок Ви з упевненістю знаєте, що Ваші бланки надійно застраховані в нашому інтернет-магазині Доктор Фишинг. Що зворушливо - це, що кільця, отже, модифіковані і розставлені за найновішою технологією. Що разом із раціонально підібраними довжинами бланків зробило їх ще більш удосконаленими для європейських вимог лову в прісноводній воді. Для більш комфортного лову при низькій температурі, експортером були збільшені діаметри ранингів і пропускних кілець.

Бланки ЗЕМЕКС Ultimate Professional будуть нищівною зброєю в руках професійного спінінгіста під час змагань і спінінгіста-початківця. Вони дозволять зробити якісну анімацію приманки, відчути акуратне клювання обережної риби, обчислити тверду пащу хижака, блискавично і рішуче підняти трофей з гідної глибини.

Доктор Фишинг - Ваш друг і помічник для вибору снастей для риболовлі. Ми дуже швидко доставляємо Ваш вибраний товар у будь-який куточок країни.

Немає товарів

Вгору