Найкращий спосіб перестати думати про щось – просто купити це!
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Каталог
UAH
  • EUR
  • USD
  • PLN

Favorite X1 Спінінг

Серія спінінгів Favorite Х1 випущена лише п'ять років тому. За такий короткий час вона набула заслуженої популярності. Цьому послужило те, що ця серія складається з 16 вудлищ різного класу і ладу. Завдяки цьому їх можна використовувати на різних водоймах і в різних умовах.

Спінінг Favorite Х1 призначений для твічингу та джигу. Незважаючи на це, вони можуть працювати і з блешнями.

Немаловажними факторами, які сприяли зростання популярності цієї лінійки, є те, що вудилища серії Фаворит х1

А) споруджені із високомодульного карбону фірми ІМ24Т;

Б) набувають тубулярних верхівок.

Невибагливі фурнітура та стиль досить жорстких бланків забезпечили їм не лише солідну функціональність, а й бюджетність. Їх рукоять ергономічна, що забезпечує легку керованість спінінгом. Низ рознесеної рукоятки виконаний з EVA. Антизахлесні кільця розташовані згідно KR-концепції, а вставки кілець забезпечують витримування солідних навантажень від волосіні та плетених шнурів. Котушкотримач оснащений нижньою гайкою. Над ним розміщений хук (кіпер), який надзвичайно потрібен при перенесенні або його переміщенні на плавзасобах.

У комплектацію лінійки спінінгів Favorite Х1 входять чохли, які виготовлені із щільної тканини. Клапан на липучці та два відділення чудово забезпечують укладання колін спінінга та уберігають його від попадання пилу.

Вгору